Frea Vancraeynest

Frea is voorzitter van de KBOV. In het dagelijks leven is ze historica en werkt ze bij LECA (Landelijk expertisecentrum voor cultuur van alledag). Ze is de jongste voorzitter in de geschiedenis van de KBOV en heeft de ambitie om de KBOV opnieuw stevig te verankeren in het Gentse erfgoedveld.

contact: frea@kbov.be

 

Adrien Brysse

Adrien is secretaris en bibliothecaris van de KBOV. Hij is de oudste telg van de raad van bestuur en weet dan ook alles over de KBOV. Naast zijn, voornamelijk, administratieve bezigheden is hij ook het aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met het tijdschrift van de KBOV.

contact: adrien@kbov.be

Nicole Van Ramoortere

Nicole is het financiële brein achter de KBOV en houdt als penning de boeken van de vereniging correct bij.

contact: nicole@kbov.be

 

Greta Van Goethem

Greta is de langst zetelende bestuurder bij de KBOV, ze is vooral actief als kantlesgeefster bij de kantclub Sint-Katelijne. Wie meer wil weten over kantklossen, is bij haar aan het juiste adres.

contact: greta@kbov.be

Francis Ascoop

 Francis is historicus en houdt zich vooral bezig met de coördinatie van de lezingenreeks ‘De Luistervink’.

contact: francis@kbov.be

 

Barbara Vos

Barbara is historica en leerkracht geschiedenis. Ze schrijft geregeld voor het tijdschrift van de KBOV en organiseert, samen met Francis, de lezingenreeks ‘De Luistervink’.

contact: barbara@kbov.be

Jolien Van Daele

Jolien is historica en werkt als marketing & communications manager bij Kingspan. Haar stokpaardje is digitale marketing en met dat in het achterhoofd verzorgt ze de communicatie van de KBOV.

contact: jolien@kbov.be

 

Els Veraverbeke

Els is conservator in het Huis van Alijn en in die hoedanigheid liaison tussen het museum en de KBOV.

contact: els@kbov.be